FCUpdate.nl
12-6-2013 23:06 | Door FCUpdate.nl

FOX NL wordt nieuwe sportzender in NederlandNederland krijgt er een nieuwe sportzender bij op de buis. Het Amerikaanse FOX, dat onlangs de uitzendrechten van de Eredivisie kocht, begint vanaf 8 augustus een open zender met onder andere voetbalwedstrijden. Dat hebben voetbalclubs en kabelmaatschappijen bevestigd tegenover NOS.

FOX gaat naast voetbal ook andere sporten, films en series uitzenden. De samenvattingen van de Eredivisie zullen komend seizoen nog gewoon te zien zijn bij de NOS. Mogelijk verkassen die later naar FOX NL, al is de zender verplicht deze ook in de toekomst aan te bieden op het open net.

FOX is sinds kort eigenaar van Eredivisie Live en heeft ook de rechten van de Premier League, Serie A en de Jupiler League gekocht. De verwachting is dat het bedrijf van de 82-jarige mediagmagnaat Rupert Murdoch binnenkort zelf met meer informatie komt over de plannen met de nieuwe zender.

FOX NL wordt nieuwe sportzender in NederlandNederland krijgt er een nieuwe sportzender bij op de buis. Het Amerikaanse FOX, dat onlangs de uitzendrechten van de Eredivisie kocht, begint vanaf 8 augustus een open zender met onder andere voetbalwedstrijden. Dat hebben voetbalclubs en kabelmaatschappijen bevestigd tegenover NOS.FCUpdate.nlFCUpdate.nl2013-06-12T22:06:452013-06-12T23:06:00Nederland krijgt er een nieuwe sportzender bij op de buis. Het Amerikaanse FOX, dat onlangs de uitzendrechten van de Eredivisie kocht, begint vanaf 8 augustus een open zender met onder andere voetbalwedstrijden. Dat hebben voetbalclubs en kabelmaatschappijen bevestigd tegenover NOS.FOX gaat naast voetbal ook andere sporten, films en series uitzenden. De samenvattingen van de Eredivisie zullen komend seizoen nog gewoon te zien zijn bij de NOS. Mogelijk verkassen die later naar FOX NL, al is de zender verplicht deze ook in de toekomst aan te bieden op het open net.FOX is sinds kort eigenaar van Eredivisie Live en heeft ook de rechten van de Premier League, Serie A en de Jupiler League gekocht. De verwachting is dat het bedrijf van de 82-jarige mediagmagnaat Rupert Murdoch binnenkort zelf met meer informatie komt over de plannen met de nieuwe zender.
Safari wallpaper

Populair op Facebook