Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
 • Haar: "Rust en duidelijkheid is nu het allerbelangrijkste"Haar: "Rust en duidelijkheid is nu het allerbelangrijkste"

  Tussen alle perikelen en onrust door speelt AZ zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Na een week waarin Marco van Basten wegens een te grote hoeveelheid stress een stapje terugdeed en de beoogde nieuwe hoofdcoach Alex Pastoor ontslagen werd, ontfermt Dennis Haar zich tegen de winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal over de coaching van de Alkmaarse ploeg.

Altijd het leukste en laatste celebrity nieuws!
 • Nederland geliefd, sowieso twee thuisduels OranjeNederland geliefd, sowieso twee thuisduels Oranje

  Alle Europese landen die stemgerechtigd waren voor de verkiezing van de speelsteden van het EK 2020 waren Nederland goedgezind. Iedereen bracht een stem uit op Amsterdam, dat uiteindelijk drie groepsduels en een achtste finale-duel toegewezen kreeg door de UEFA. Het was niet alleen zo dat elk land op Nederland stemde, Amsterdam stond zelfs bij bijna alle landen op de eerste plaats.

 • Cocu waarschuwt: "We mogen absoluut niet verslappen"Cocu waarschuwt: "We mogen absoluut niet verslappen"

  PSV liep vorige week tegen haar eerste seizoensnederlaag aan. Op visite bij bekerwinnaar PEC Zwolle gingen de Eindhovenaren met 3-1 ten onder. De Europese overwinning op het Portugese Estoril van donderdagavond bracht het goede gevoel weer een beetje terug in Eindhoven, maar met een thuisoverwinning op SC Cambuur zal de euforische stemming van de eerste maand nog meer terugkomen.

 • EK 2020 in Amsterdam: "De Oranje-fans verdienen het"EK 2020 in Amsterdam: "De Oranje-fans verdienen het"

  Nederland had al goede papieren om medeorganisator van het EK 2020 te worden en vrijdag maakte de UEFA bekend dat Amsterdam inderdaad een speelstad zal zijn tijdens de Europese eindronde. Er zullen drie groepswedstrijden en een duel in de knock-out fase plaatsvinden in de Amsterdam ArenA.

 • Immers vraagteken voor Klassieker: "Zien hoe het gaat"Immers vraagteken voor Klassieker: "Zien hoe het gaat"

  Het is nog maar de vraag of Feyenoord-trainer Fred Rutten komende zondag in de Klassieker tegen Ajax kan beschikken over Lex Immers. De middenvelder van de Rotterdammers kampt nog steeds met hamstringklachten. Dat heeft Rutten vrijdagmiddag op zijn perspraatje bevestigd.

 • UEFA maakt Nederland medeorganisator van EK 2020

  In 2020 speelt er zich weer eens een groot voetbalfeest af binnen onze eigen landsgrenzen. Nederland is dan medeorganisator van het EK, dat over dertien verschillende landen verspreid zal zijn. De UEFA heeft besloten dat de KNVB en de gemeente Amsterdam vier wedstrijden van het Europese eindtoernooi mogen organiseren. Het gaat om drie wedstrijden in de groepsfase en één duel in de knock-out fase. Het Wembley stadion in Londen vormt, zoals verwacht, het decor voor de halve finales en de eindstrijd.

 • Pastoor: "Ik heb Marco gesproken, hij is vol ongeloof"Pastoor: "Ik heb Marco gesproken, hij is vol ongeloof"

  Marco van Basten snapt er niets van dat Alex Pastoor opeens vertrokken is bij AZ. De coach koos vanwege door stress ontstane gezondheidsproblemen voor een rol als assistent, waardoor zijn rechterhand de functie van hoofdcoach kon overnemen. Pastoor kwam er echter niet uit met AZ en kreeg tot veler verbazing zijn congé in Alkmaar. Van Basten heeft de situatie met lede ogen aangezien.

 • Streppel: "Beste selectie sinds ik hier trainer ben"Streppel: "Beste selectie sinds ik hier trainer ben"

  Een memorabele 1-2 uitoverwinning op Feyenoord zorgde voor veel vrolijke gezichten in Tilburg en omstreken, maar een week later staat misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het menu voor de Tricolores: de derby tegen NAC Breda. Trainer Jurgen Streppel hoopt dat zijn ploeg de goede lijn van de afgelopen weken kan doortrekken tegen de Brabantse buren.

 • Cillessen over Klassieker: "Normaal met elkaar omgaan"Cillessen over Klassieker: "Normaal met elkaar omgaan"

  Jasper Cillessen wordt tijdens de Klassieker van komende zondag tegen Feyenoord niet ingeschoten door Kenneth Vermeer, zoals dat tijden lang het geval was. De voormalig Ajax-reserve staat tegenwoordig onder de lat bij aartsrivaal Feyenoord. Zodoende staat Cillessen tegenover zijn voormalig concurrent. "Kenneth was te goed om hier op de bank te zitten", zegt de goalie van Ajax in aanloop naar het duel in De Kuip.

 • 'AZ zat al om tafel met topkandidaat Van den Brom''AZ zat al om tafel met topkandidaat Van den Brom'

  AZ hoopt dat de rust in Alkmaar zo snel mogelijk zal wederkeren. Na het stapje terug van de met stress kampende Marco van Basten en het ontslag van de nieuwe beoogde hoofdcoach Alex Pastoor, heeft de Alkmaarse club haar vizier volledig op John van den Brom gericht. Donderdagavond sprak de club al met de topkandidaat en zijn management.

 • Rutten: "We krijgen twee vreselijke klotegoals tegen"Rutten: "We krijgen twee vreselijke klotegoals tegen"

  Trainer Fred Rutten slikte ook in de eerste groepswedstrijd van de Europa League een nederlaag met Feyenoord. Bij Sevilla ging de kwakkelende Rotterdamse ploeg met 2-0 onderuit.

 • El Ahmadi: "Feyenoord liet te weinig zien in balbezit"El Ahmadi: "Feyenoord liet te weinig zien in balbezit"

  Feyenoord heeft in de eerste groepswedsrijd van de Europa League niet voor een stunt kunnen zorgen. Titelhouder Sevilla was in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan oppermachtig. Beide treffers vielen na een vrije trap.

 • Feyenoord begint met 2-0 nederlaag tegen SevillaFeyenoord begint met 2-0 nederlaag tegen Sevilla

  Het is Feyenoord niet gelukt om te stunten in en tegen Sevilla. De Rotterdammers gingen met 2-0 onderuit en speelden een kansloze wedstrijd. Alleen Jens Toornstra was dichtbij een treffer, maar verder dan zijn inzet kwam Feyenoord niet. Beide goals vielen voor rust, uit een vrije trap. In de tweede helft had Sevilla nog kunnen scoren, maar doelman Vermeer wist erger te voorkomen.

 • Mertens op schot voor Napoli, Steaua scoort half dozijnMertens op schot voor Napoli, Steaua scoort half dozijn

  Dries Mertens heeft een uitstekende avond met Napoli achter de rug. De oud-PSV'er won met zijn Italiaanse werkgever voor eigen publiek in de Europa League met 3-1 van Sparta Praag. Mertens nam in de tweede helft de laatste twee doelpunten voor zijn rekening.

 • PSV ook tegen SC Cambuur zonder GuardadoPSV ook tegen SC Cambuur zonder Guardado

  PSV kan ook zondag tegen SC Cambuur geen beroep doen op Andrés Guardado. De Mexicaan kampt met een spierverrekking in een bovenbeen. Hij ontbrak om die reden al tegen Estoril in de Europa League.

 • PSV begint Europese campagne met zuinige zege op EstorilPSV begint Europese campagne met zuinige zege op Estoril

  PSV is zijn Europese campagne goed begonnen. In eigen huis wisten de Eindhovenaren met 1-0 te winnen van Estoril Praia in de groepsfase van de Europa League. Luuk de Jong kroonde zich in het Philips Stadion tot matchwinner door in de eerste helft een penalty binnen te schieten.

Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.