Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Lees hier alles over de 2014 Olympische Winterspelen die in de Russische stad Sotsji plaatsvinden van 7 tot en met 23 februari.

Henk Grol stelt teleur op WK judo met zevende plaats
 • Henk Grol stelt teleur op WK judo met zevende plaats

  Henk Grol heeft op het WK judo in Chelyabinsk niet kunnen schitteren. De Nederlander, die uitkomt in de klasse tot honderd kilogram, werd in de kwartfinale uitgeschakeld door de Rus Tagir Chaiboelajev op ippon en wist vervolgens ook in de herkansingen niet te winnen van Martin Pacek.

Vermeulen 26 voorlopig geen international meer
 • Vermeulen (26) voorlopig geen international meer

  Klaas Vermeulen heeft tot nader orde een punt achter zijn interlandcarrière gezet. De 26-jarige hockeyer van Amsterdam kan het niet opbrengen om ook de komende jaren alles opzij te zetten voor Oranje, zegt hij tegen hockey.nl. "Het vlammetje is minder hard gaan branden", geeft hij toe.

Brittany Schussler stopt op 29-jarige leeftijd met schaatsen
 • Brittany Schussler stopt op 29-jarige leeftijd met schaatsen

  Brittany Schussler stopt met schaatsen, zo maakte de Canadese bekend op haar website. Schussler reed in 2003 voor het eerst in de Wereldbeker en beleefde haar grootste succes als onderdeel van de Canadese achtervolgingsploeg in 2009, toen haar land de wereldtitel pakte.

Sauerbreij nog een jaar door met snowboarden
 • Sauerbreij nog een jaar door met snowboarden

  Nicolien Sauerbreij zet voorlopig nog geen punt achter haar loopbaan. De snowboardster wilde aanvankelijk na de Winterspelen van Sotsji stoppen, maar ze heeft naar eigen zeggen nog te veel plezier in haar sport. Bovendien heeft de olympisch kampioene van 2010 de overtuiging nog steeds bij de wereldtop te horen.

Schippers is 'hot': "Ik ben er beduusd van"

Dafne Schippers behoort sinds deze week tot de grootste sportvrouwen van Nederland. De 22-jarige Utrechtse won op het Europees kampioenschap atletiek de 100 én 200 meter en kroonde zichzelf daarmee tot opvolgster van de legendarische Fannie Blankers-Koen. Schippers is 'hot', merkt ze zelf ook.

Amerikaan Carpenter assistent Otter bij shorttrackploeg

Kip Carpenter wordt de assistent van Jeroen Otter bij de Nederlandse shorttrackploeg. De Amerikaanse oud-schaatser was in het verleden, naast zijn carrière op de lange baan, zelf ook actief als shorttracker.

Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.