Sleep dit icoon naar beneden.
Sleep het icoon naar je taakbalk hieronder
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Lees hier alles over de 2014 Olympische Winterspelen die in de Russische stad Sotsji plaatsvinden van 7 tot en met 23 februari.

Groothuis 'snuffelt' en houdt zichzelf scherp en hongerig
 • Groothuis 'snuffelt' en houdt zichzelf scherp en hongerig

  Stefan Groothuis wist de successen de afgelopen seizoenen aaneen te rijgen, met zijn gouden medaille op de 1.000 meter op de Olympische Spelen in Sotsji als absoluut hoogtepunt. Hoe houdt de schaatser van de BrandLoyalty-formatie zichzelf scherp? Hoe zorgt hij ervoor dat zijn honger naar succes niet stilt? SchaatsUpdate.nl sprak met hem over uitdaging, de wereld naast het schaatsen, de komende jaren, zijn coach Jac Orie en de samenwerking met de wielerploeg.

Van Gerner na twee jaar blessureleed naar WK
 • Van Gerner na twee jaar blessureleed naar WK

  Céline van Gerner behoort tot de Nederlandse damesselectie voor het WK turnen, dat van 3 tot en met 12 oktober wordt gehouden in het Chinese Nanning. De 19-jarige turnster was bijna twee jaar uit de roulatie vanwege een blessure aan haar beide voeten.

Poolse Czerwonka zwaargewond na aanrijding
 • Poolse Czerwonka zwaargewond na aanrijding

  Natalia Czerwonka heeft ernstige verwondingen opgelopen bij een ongeluk. De 25-jarige schaatsster kwam tijdens een trainingsrit op de fiets in botsing met een tractor. Ze liep daarbij een wervelfractuur en hoofdletsel op.

Oslo, Peking of Almaty gastheer Olympische Spelen 2022
 • Oslo, Peking of Almaty gastheer Olympische Spelen 2022

  De Olympische Winterspelen van 2022 worden gehouden in Peking, Oslo of Almaty (voorheen Alma-Ata), dat heeft het Internationaal Olympisch Comité bekendgemaakt. Lviv, Stockholm en Krakau haakten toch af nadat ze zich kandidaat hadden gesteld.

Amerikaan Carpenter assistent Otter bij shorttrackploeg

Kip Carpenter wordt de assistent van Jeroen Otter bij de Nederlandse shorttrackploeg. De Amerikaanse oud-schaatser was in het verleden, naast zijn carrière op de lange baan, zelf ook actief als shorttracker.

Henk Grol stelt teleur op WK judo met zevende plaats

Henk Grol heeft op het WK judo in Chelyabinsk niet kunnen schitteren. De Nederlander, die uitkomt in de klasse tot honderd kilogram, werd in de kwartfinale uitgeschakeld door de Rus Tagir Chaiboelajev op ippon en wist vervolgens ook in de herkansingen niet te winnen van Martin Pacek.

Lees meer...
Sluiten
Sluiten
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!
 • Om een site vast te pinnen, volstaat het om het icoon (de vlinder) van MSN of het tabblad te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

Sites vastmaken aan de taakbalk van Windows 7


Om een site vast te pinnen, volstaat het om

 • het icoon (de vlinder) van MSN
 • het tabblad

te slepen naar de taakbalk van Windows 7!

 • Met vastgemaakte sites kunt u uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen zonder eerst de browser te moeten openen.

Voordelen van het pinnen


Met vastgemaakte sites kunt u

 • uw favoriete websites direct vanaf de taakbalk openen
 • zonder eerst de browser te moeten openen.